Anslagstavlan


På den här sidan publicerar vi synpunkter, idéer, önskemål m.m. Är du medlem i Gantofta byalag lägger vi extra stor vikt vid ditt inlägg. Vid frågor, kommer vi att besvara dem efter bästa förmåga eller begära svar från mera sakkunniga.

Anser du att något inlägg som publiceras här behöver kommenteras, skriv! Vi förbehåller oss rätten att publicera de inslag som vi anser vara intressanta. Sänd ditt bidrag märkt ANSLAGSTAVLAN och undertecknat med namn och adress per email till info@gantofta.nu


Jönssons Brass söker fler spelglada musiker
i Gantofta!

Varje måndag kl 18.30 är vi ett gäng glada amatörer som träffas i Gantofta skola för att spela tillsammans i Jönssons Brass. För tillfället är vi 10–12 st som spelar under ledning av Lennart Rehnborg från Kulturskolan. Repertoaren sträcker sig från traditionella musikverk till musikal och rock. En trevlig musikmix för en skara spelglada musiker från flera grannorter. Men vi vill bli fler! Har du tidigare spelat något blåsinstrument och vill plocka upp spelningen igen? Eller spelar du ensam på din kammare? Kom förbi Gantofta skolas musiksal en måndagskväll eller maila Lennart på Lennart.Rehnborg@helsingborg.se så får du veta mer!
Tveka inte, att spela tillsammans är en tillgång i livet!