GF Hoppet

Motion för alla är gymnastikföreningen GF Hoppets stående paroll. Sedan 1961 har GF Hoppet drivit sin verksamhet som en ideell förening med inriktning på Gantoftabornas friskvård genom motion i alla former och alla åldrar! Och med alla åldrar menas en bredd från 3 år och upp i seniorklasserna. Läs mer om vad GF Hoppet har att erbjuda. Deras facebooksida

Gantofta IF

I Gantofta IF spelas det både fotboll och boule (se längre ner på sidan). Hemmamatcherna spelas på Stendösvallen som ligger mitt i byn. A-laget spelar i division 6, vi har också flera ungdomslag där både flickor och pojkar är välkomna. Deras facebooksida.

Gantofta IBK

Gantofta IBK är klubben som vill ge ungdomar och äldre i Gantofta med omnejd en positiv sysselsättning året runt. Föreningen vill aktivera människor, få alla att känna sig delaktiga och ha roligt tillsammans. Gantofta IBK vill att alla ska känna sig välkomna, så tveka inte att testa Gantofta IBK. Deras facebooksida.

Kvistofta Scoutkår

Kvistofta Scoutkår har sin scoutstuga i Gantofta intill Gantofta skola. Här bedrivs verksamhet för barn som går i årskurs 2 och upp till att man fyllt 18 år. Deras facebooksida

Gantofta IFs Boulesektion

Vi är igång två gånger i veckan på hemmaplan. Varje år deltar vi i tävlingar där 8 olika bouleklubbar från Helsingborg tävlar mot varandra.

Tycker du att det låter intressant? I så fall är du  hjärtligt välkommen till oss för att spela boule. En sportgren som är mer inriktad på den sociala gemenskapen genom att alla tävlar mot varandra, oavsett ålder och skicklighet.

Vi har nu kört igång för säsongen vid Gantofta Idrottsplats med träning på tisdagar kl 18.00 och söndagar kl 10.00.